EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Café de Vrolijkheid dichtgespijkerd vanwege kraakrisico

Zwolle – Café de Vrolijkheid is vandaag door eigenaar Reggeinvest dichtgespijkerd. Omdat er geen opvolger is voor de overleden Ria Dijk gaat het café niet meer open. Om te voorkomen dat het pand gekraakt wordt heeft de nieuwe eigenaar het voormalige café ‘kraak proof’ gemaakt.

Foodcourt

Het pand van de Vrolijkheid is sinds enige tijd in handen van investeringsmaatschappij Reggeinvest. Het bedrijf gaat op deze locatie een nieuwe Foodcourt bouwen met een Burger King, een KFC en een Subway. De bouw zal aankomende zomer starten. Tot die tijd had de uitbaatster van de Vrolijkheid, Ria Dijk, het café gewoon mogen runnen en huren. Maar dat ging niet door want Ria Dijk overleed afgelopen 22 januari op 61-jarige leeftijd.  De familie wil de zaak niet voortzetten.

Dichtgetimmerd

Omdat er geen opvolging is, en het pand nu dus leeg staat, zijn vandaag alle deuren en ramen dichtgespijkerd. Ook worden er nog hekken rondom het oude café geplaatst. De kans dat het pand dan nog gekraakt kan worden is hierdoor zeer gering.   

Bloemen

Het is een triest einde van een tijdperk. Overal rond het café lagen nog bloemen voor de overleden Ria Dijk. En buiten aan de achterkant stond in wezen alles nog klaar voor de carnaval. Dat werd daar altijd groots gevierd.

 

 

Café de Vrolijkheid van Ria Dijk is dichtgespijkers
Café de Vrolijkheid van Ria Dijk is dichtgespijkers

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button