EconomieNieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

Burgemeester Meijer te gast bij BNR Nieuwsradio

Burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle is woensdag 12 augustus te gast bij radiozender BNR. Tussen 9.30-10.15 uur praat presentator Roelof Hemmen met de burgemeester over onder meer de economische kracht van (de regio) Zwolle, over de positieve publiciteit die de Overijsselse hoofdstad de laatste jaren ten deel valt en over de noodopvang van vluchtelingen in de stad.

Burgemeester Meijer gaat ook in de op discussie van de laatste dagen over de mate waarin politiebegeleiding van betaald-voetbalwedstrijden nodig is.

Het gesprek met Meijer maakt onderdeel uit van een aantal gesprekken die de radiozender voert met bestuurders van middelgrote gemeenten buiten de Randstad.

BNR is te beluisteren via internet (BNR.nl), de kabel (kanaal 815) en via de ether.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button