Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bruisboot met Rico, Tim Knol en Freez tijdens Stadsfestival

Zwolle – Buro Ruis en het Stadsfestival slaan de handen ineen en presenteren een bijzondere vaarroute op 6 tot en met 8 september aan de Zwolse kade. Onder de noemer de Bruisboot zullen rapper Rico en Dries Bijlsma een nieuwe kindervoorstelling spelen en treden o.a. Eva van Manen, Tim Knol en meerdere Zwolse talenten op.

Waar de Bruisboot voorgaande edities twee artiesten aan boord had waarbij er meerdere keren tijdens het Stadsfestival werd uitgevaren is er dit jaar gekozen voor een divers programma met meerdere artiesten. Verschillende muzikanten die zullen vanaf de Potgietersingel samen met de toeschouwers uitvaren. Naast de kindervoorstelling van Rico & Dries Bijlsma treden Freez en Eva van Maanen, Tim Knol en Micah en Julia, Yvi en Scott & Young, Nonchelange en Sproken tijdens het Stadsfestival op in één van de Bruisboten. De eerste boot op vrijdag 6 september zal in het teken staan van comedy met aan boord standup comedians Ruud Smulders en Jurg van Ginkel.

Er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar. De kaarten kosten vijftien euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van Buro Ruis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button