Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Boekpresentatie ‘Boerenwijsheden’: Librije’s bedrijfsstructuur en -cultuur

Donderdag 27 november

Op donderdag 27 november vindt de boekpresentatie plaats van het managementkookboek Boerenwijsheden. In dit boek wordt de bedrijfsstructuur en -cultuur van De Librije ontleed en antwoord gegeven op tal van andere vragen die de onderneming betreffen: hoe is het echtpaar Boer ooit begonnen, waar komt hun gedrevenheid vandaan en is er ook wel eens wat misgegaan?

Elke dag probeert iedereen bij De Librije de lat te verleggen en op driesterrenniveau de bezoekers te verwennen, zowel qua smaak als qua gastvrijheid. Hoe zorgt het echtpaar Boer dat De Librije ondanks dat arbeidsintensieve en foutgevoelige bedrijfsproces een ‘uitzonderlijke keuken’ blijft ‘die een reis waard is’, zoals de Michelingids het zo mooi formuleert?

Zevengangenmenu leiderschapskwaliteiten

Om hierop antwoord te krijgen, wordt een origineel boekje opengedaan: de lezer krijgt een zevengangenmenu voorgeschoteld, waarbij elke smaak symbool staat voor een bepaalde leiderschapskwaliteit. Alle smaken komen aan bod en zorgen voor wijze en vooral praktische managementlessen die iedereen aanspreken: verrassend, smaakvol en soms confronterend.

De auteurs tonen op overtuigende wijze hoe het immense succes van het echtpaar Boer valt te verklaren en er worden wijze boerenlessen gedistilleerd die toepasbaar zijn in elk bedrijf of het dagelijks leven. Verhelderend voor iedereen die het maximale uit zijn bedrijf en zichzelf wil halen en van bijzonder eten houdt.

Programma:

17:45 uur Inloop
18:30 – 19:15 uur Inleiding Boerenwijsheden, overhandiging 1e exemplaar aan Jonnie en Thérèse Boer
19:15 – 19:45 uur Dr De Waal: HPO
19:45 – 20:00 uur Mogelijkheid tot signeren

 

BOERENWIJSHEDEN_500-269x269

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button