Nieuws uit ZwolleSport

Berkumloop wordt virtueel

Zwolle – Vanwege de Coronatoestanden kan ook dit jaar de Salverda Berkumloop niet doorgaan. Maar niett getreurd: er is een manier gevonden om toch te lopen, via een virtuele editie. Deze virtuele editie vindt plaats van dinsdag 24 tot en met zondag 29 augustus. De organisatie heeft nieuwe routes uitgezet, die de deelnemers op een zelf gekozen moment tussen 24 en 29 augustus kunnen lopen.

De Berkumloop bestaat uit twee afstanden: 5 en 10 kilometer. Klik hier voor het parcours. Aan iedere deelnemer vraagt de organisatie een kleine bijdrage van € 2,-. De opbrengst gaat naar het goede doel. Bij de inschrijving is het ook mogelijk om een eigen bijdrage te doneren. En handig om te weten: dit jaar worden geen tijden geregistreerd.

Prijzen

Onder de (ingeschreven) deelnemers verloot men mooie prijzen, waaronder verschillende tegoedbonnen met waardes van € 25,- tot en met € 100,-. Omdat de loop virtueel is, speelt de ingeschreven deelnemer automatisch mee met de verloting. Leuk, want zo maakt iedereen kans op een mooie prijs! Aan het einde van de week trekt men uit de (ingeschreven) deelnemers de winnaars.

Inschrijven kan vanaf vrijdag 23 juli via www.berkumloop.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button