EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Belastingvoorlichting bij Stadkamer

Zwolle Op dinsdagmiddagen in april van 14:00 tot 16:00 uur wordt er bij Stadkamer een gratis inloopspreekuur over belastingen gehouden. Een deskundige, voormalig medewerker van de Belastingdienst kan de meeste particuliere belastingvragen goed beantwoorden. De bedoeling is dat men daarna beter in staat is om binnenkort de belastingaangifte voor 2020 te doen. Dat kan tot 1 mei, tenzij u uitstel aanvraagt voor 8 mei.

In het voorjaar is het voor veel mensen weer tijd voor de belastingaangifte. Je moet gaan nadenken over de belasting en andere inkomstenvragen en het kan soms moeilijk zijn om de antwoorden hierop te vinden. 

Wie er zelf niet uitkomt of gewoon meer zekerheid wil, kan op een van de spreekuren langskomen. Opgeven is niet nodig. Tijdens het inloopspreekuur kunnen vragen worden gesteld en daarnaast kan men worden geholpen met de voorbereiding van de aangifte en bij het aanvragen van een DigiD. Het spreekuur is op Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes. Wie liever telefonische hulp wil, kan tijdens het spreekuur bellen met 038-4257242.

Gerelateerde artikelen

Back to top button