KabelkrantNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bekijk wanneer ROVA het afval ophaalt in 2023

Zwolle – De dagen waarop ROVA het afval komt ophalen in 2023 zijn bekend. Soms zijn die anders dan u gewend was. Bekijk daarom snel de inzamelkalender van ROVA. Daarop ziet u snel en makkelijk wanneer ROVA langs komt.

Inzamelkalender bekijken

U kunt de inzamelkalender op verschillende manieren bekijken:

1. ROVA app
Heeft u een smartphone of tablet? Dan kunt u de gratis ROVA-app downloaden via de App Store en Google Play Store. In de app stelt u één keer uw adres in. Daarna heeft u altijd alle informatie het ophalen van afval bij de hand. In de app kunt u ook een herinnering aanzetten. Zodat u bijvoorbeeld de avond van te voren een melding krijgt. Zo vergeet u nooit meer het afval op tijd aan de weg te zetten.

2. ROVA website
Heeft u geen smartphone of tablet? Dan kunt u uw postcode en huisnummer invoeren op www.rova.nl/inzamelkalender. U krijgt dan direct de kalender in beeld met de dagen dat ROVA langskomt.

Waarom veranderen de dagen dat ROVA langskomt?

ROVA vindt het belangrijk het afval veilig en op tijd op te halen. Elk jaar kijken ze daarom of ze de rijroutes moeten aanpassen. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn, omdat er teveel adressen op één route zijn. Of omdat er adressen bij komen door nieuwbouw.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button