HandbalNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Basisschool De Vlieger wint ook dit jaar het Schoolhandbaltoernooi

Foto's: © Peter Denekamp

Zwolle – Op woensdag 14 november vond alweer de 12e editie van het schoolhandbaltoernooi Zwolle in Landstede Sportcentrum plaats. Er streden ruim 230 basisschoolkinderen (groepen 5/6) om de titel Zwolse handbalkampioen.

Winnaars Schoolhandbaltoernooi:

  1. De Vlieger, locatie 3, team 2
  2. De IJsselhof 1
  3. De IJsselhof 2

FairPlay prijs: De Phoenix

Met 31 teams van 23 verschillende scholen is dat opnieuw een stijging in vergelijking met de 28 teams vorig jaar. Het handbaltoernooi is een samenwerking tussen Landstede Sportcentrum, Travelbags HV Zwolle, Topfit fysiotherapie en SportService Zwolle.

Het aantal deelnemers bij het schoolhandbaltoernooi blijft door de jaren heen stijgen. De Travelbags Handbal Vereniging Zwolle is daar erg blij mee.

Het is ontzettend goed om te merken dat er steeds meer animo is voor onze sport. Binnen de vereniging werken we er hard aan om deze sport voor iedere Zwollenaar aantrekkelijk te maken. Dat de jeugd door middel van deze schooltoernooien al zo betrokken raakt is fantastisch! Bernd Huizing, Travelbags HV Zwolle.

Het is mooi om te zien dat niet alleen de deelname aan de toernooien stijgt, maar ook de voorbereidende clinics groeien bijna uit hun jasje. Dat kan maar één ding betekenen: handbal leeft in onze stad! Marco Welink, Event manager SportService Zwolle

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button