112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Automobilist rijdt in op politieagent in Zwolle

Zwolle – Een automobilist is in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 september ingereden op een agent die hem op de Pletterstraat een stopteken gaf. De agent moest wegspringen om een aanrijding te voorkomen.

De agenten wilden de betreffende automobilist spreken naar aanleiding van een vechtpartij elders in de binnenstad waarbij hij mogelijk betrokken was. Een agent zag dat de auto over de Nieuwstraat in de richting van de Pletterstraat reed. Twee agenten op mountainbikes reden via de Pletterstraat naar de Nieuwstraat toen de auto net de hoek om kwam. De voorste agent stopte en gaf de auto een stopteken. De auto reed door rakelings langs de agent. De achterste agent stopte daarop midden op de weg en gaf eveneens een stopteken. De auto reed echter hard door. De agent moest wegspringen om te voorkomen dat hij geraakt werd door de auto. De auto ging er vandoor over de Diezerpoortenbrug. De auto werd later aangetroffen op een parkeerplaats in Zwolle-Zuid en in beslag genomen. Naar de eigenaar is een onderzoek ingesteld.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button