Er op uit TipsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Assendorp start het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsfeest

Stichting Assendorper Zaken en De Enk nodigen alle Assendorpers en alle andere geïnteresseerden uit om op vrijdag 8 januari met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.
Dit alles wordt muzikaal opgeluisterd door de lekkere tunes van The Blitzerses en DJ Renzo.

The Blitzers

Deze band neemt ons mee naar de jaren 70, de tijd van oranje en bruin, van visnetten aan het plafond. De tijd van Q en Q, Ren Je Rot, Saturday Night Fever en The Godfather. Maar ook de tijd van disco, glamrock en punk. Gevoelige ballades, scherpe rockers en verrassende jaren-70-evergreens.

De band brengt de muziek uit deze tijd met eerbied, zeer gedreven, maar ook op hun geheel eigen veelzijdige wijze, opnieuw gecreëerd en van een herkenbaar Blitzers-jasje voorzien. Hard, meedogenloos, vol passie en gedurfd. Alle helden uit de seventies komen voorbij: AC/DC, Blondie, Status Quo maar ook ABBA, Boney M en Fleetwood-Mac. Dit alles met minimale bezetting, gepaste kledij en vooral een zeer vette knipoog.
Laat u meevoeren op een nostalgische trip en vergeet daarbij vooral de dancing shoes ( mét plateauzolen ) niet!

DJ Renzo

Na dit spetterende optreden kunnen wij verder genieten van een lekkere swingavond met DJ Renzo.
Renzo heeft zijn sporen al verdiend als DJ bij diverse dance-events en Assendorper kennen hem vast al van café de Singel. Hij zal als eerste DJ in het nieuwe jaar de aftrap geven van de maandelijkse swingavonden die gepland zullen worden op elke 4e vrijdag van de maand daarna.

Een gezelligere start van het nieuwe jaar is bijna niet mogelijk. Dus kom ook lekker swingen.

Vanaf 20.00 uur kan iedereen terecht in het wijkcentrum De Enk, en de band start tussen 20.30-21.00 uur.
De entree is ook weer helemaal gratis.

Zaal open: 20.00 uur

Einde: 01.00 uur

Gerelateerde artikelen

Back to top button