Er op uit TipsNieuws uit ZwolleVoorpagina

André Rieu’s 2016 Maastricht Concert vanavond bij Pathé

Zwolle – Zaterdagavond 23 juli wordt het jaarlijkse zomerconcert van André Rieu en het Johan Strauss Orkest in Maastricht in optimale beeld- en geluidskwaliteit vertoond door Pathé De Kroon. Voor de voorstelling die vanavond om 20:00 uur begint zijn nog slechts enkele tickets verkrijgbaar.
Tickets verkrijgbaar via www.pathe.nl/music en aan de kassa van de bioscoop.

ar[1]

Bij miljoenen fans over de hele wereld staat onze André Rieu bekend als de Koning van de Wals. Zijn legendarische jaarlijkse concert in zijn woonplaats Maastricht is inmiddels ook in de bioscopen een van de hoogtepunten van het jaar. Vorig jaar werden in diverse landen opnieuw bezoekersrecords gebroken. Het concert, dat zo’n drie uur zal duren, wordt gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij verzorgt niet alleen de inleiding, maar heeft ook – speciaal voor het bioscooppubliek – een kort interview met André direct na afloop van het concert. In Pathé Maastricht, Haarlem en Tilburg vinden speciale optredens plaats.

Eenmalig een bijzonder kerstconcert ‘André Rieu: Kerst met André’.

Op zaterdag 19 november om 18.00 uur nodigen André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest alle fans uit om deelgenoot te worden van zijn bijzondere voorstelling ‘André Rieu: Kerst met André’. In maar liefst achttien bioscopen van Pathé en alle bioscopen van Movie Unlimited, CineMec en Foroxity viert het publiek samen met André de kerst tijdens een negentig minuten durende voorstelling met feestelijke nummers zoals Hallelujah, Jingle Bells en White Christmas. André trakteert het publiek op een extra live tour langs alle kerst highlights van Maastricht en na afloop is er een Q&A onder leiding van Charlotte Hawkins en worden vragen beantwoord uit het publiek.

Poster%20persbericht%20André[1]

Gerelateerde artikelen

Back to top button