112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verdachten aangehouden voor heling fietsen

Zwolle – De politie heeft vrijdag 22 juli twee mannen aangehouden op verdenking van heling van fietsen. Bij een woning aan de Klooienberglaan troffen agenten vijf gestolen fietsen aan.

De bewoner werd meteen aangehouden op verdenking van heling en naar het politiebureau gebracht. Verder onderzoek leidde naar een 33-jarige man uit Zwolle. Hij werd dezelfde dag aangehouden voor heling/diefstal van fietsen. De politie probeert de eigenaren van de fietsen te achterhalen. Voor twee van de vijf fietsen is aangifte gedaan.

Aangifte

Word je fiets gestolen? Doe altijd aangifte! Zonder aangifte is het voor de politie erg lastig om een fiets bij de eigenaar terug te bezorgen. Of om een verdachte die met een gestolen fiets wordt aangetroffen te laten vervolgen. Aangifte doen van fietsdiefstal kan heel eenvoudig via internet; www.politie.nl. Hoe meer kenmerken van een fiets in de aangifte staan, hoe groter de kans dat een gevonden fiets terugbezorgd kan worden bij de eigenaar. Noteer om deze reden alle kenmerken van je fiets.

Plaats op kaart bij benadering;

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren