KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Altijd al eens willen binnenkijken bij een Ronald McDonald Huis bij jou in de buurt?

Zwolle – Op woensdag 28 februari 2024 opent Ronald McDonald Huis Zwolle weer haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Op deze dag zijn buurtgenoten, sponsors, donateurs, andere relaties van harte welkom. Zij kunnen dan een kijkje nemen in het Ronald McDonald Huis.

Op loopafstand

In de elf Ronald McDonald Huizen in Nederland vinden families vooral een huiselijke plek op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis. Hier laten zij de ziekenhuisomgeving even los en kunnen ze toch binnen enkele seconden weer aan het ziekenhuisbed van hun kind staan. Zo zijn families dicht bij elkaar, wanneer zij dat het hardst nodig hebben.

Beleef het van dichtbij

Op 28 februari brengen deze Ronald McDonald Huize graag buurtgenoten, betrokkenen en geïnteresseerden dicht bij elkaar tijdens deze ‘Open Huizen Dag’. Het is een unieke kans om de gastvrijheid te ervaren en kennis te maken met de betrokken vrijwilligers die het Huis dag en nacht draaiende houden. En om mee te krijgen hoe families met een ziek kind van het Huis hun tijdelijke thuis maken. Bezoekers kunnen nu de impact zelf van dichtbij beleven.

Kom jij langs?

Ronald McDonald Huis Zwolle verwelkomt je graag van 11.00 – 15.00 uur op Dokter Hengeveldweg 5 in Zwolle. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button