Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Afvalinzameling verandert met Hemelvaart en Pinksteren

Zwolle – Op Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag haalt ROVA geen afval op. In plaats daarvan leegt ROVA de containers op andere dagen.

De afvalinzameling van donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) vindt plaats op zaterdag 28 mei.
De afvalinzameling van maandag 6 juni (tweede pinksterdag) vindt plaats op zaterdag 4 juni. Let op: dit is de zaterdag vóór Pinksteren.
Het tijdstip dat ROVA langskomt kan ook anders zijn dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container vóór 8.00 uur aan de straat te zetten.

Milieubrengstation, klantcontactcentrum ROVA en GRIP-wagen

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 en het ROVA-Klantcontactcentrum zijn ook gesloten met Hemelvaartsdag en Pinksteren. Op Hemelvaartsdag vervalt ook de GRIP-wagen (Grondstoffen Inleverpunt) in Assendorp (Deventerstraatweg). Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de GRIP-wagen bij u in de buurt komt.

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via de ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen voor uw adres terugvinden. Ook als die veranderen door feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer ROVA langskomt om uw afval op te halen. De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook op www.rova.nl/inzamelkalender.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum via telefoonnummer (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur

Gerelateerde artikelen

Back to top button