AlgemeenNieuws uit ZwolleVoorpagina

Aards paradijs verrijst bij Dominicanenklooster

Door: Chantal Kuipers

Zwolle – Een prachtige tuin vol rozen, dat moet er komen bij het Wasdom bij het Dominicanenklooster in Zwolle. Door middel van een crowdfundingsactie wordt geprobeerd voldoende geld op te halen voor de aanpak van de tuin.

Vrijwillig

De grote kloostertuin kan wel een opknapbeurt gebruiken. Tuinontwerper Harry Pierik en stadshovenier Adriaan Mosterman helpen hier vrijwillig aan mee. Zij bieden hun expertise aan om de kale binnentuin om te toveren tot een echt rozenparadijs. Het geld voor de beplanting, het split en de overige benodigdheden wordt betaald vanuit de crowdfunding.

De planning is om eind juli te beginnen met de tuin, waarna er drie dagen hard gewerkt zal worden om een klein stukje aards paradijs te laten verrijzen bij het Dominicanenklooster.

Crowdfunding rozentuin
Harry Pierik © Peter Denekamp
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button