Nieuws uit ZwolleSchaatsenSport

Junioren Stokvisdennen vallen in de prijzen op baankampioenschap

Deventer / Zwolle – Bij het baankampioenschap op De Scheg in Deventer schaatsten dertien junioren van de Stokvisdennen de 500 en de 1000 meter. A-junior Igor Vunderink uit Zwolle stond bij de oudste categorie tussen neo-senior Hermen Velthuis en leeftijdgenoot Sybren Kemper, beiden uit Raalte. Vunderink schaatste daarbij een persoonlijk record van 1:26,19 op de 1000 meter.

Bij de B-junioren eindigde Mees Hulst uit Dalfsen op 1, Joost Dekkers uit Zwolle op 2 en Niels Meijer, ook een Zwollenaar, op 3. Stan Kleinlugtenbeld uit Dalfsen werd 5e. Dekkers vestigde een persoonlijke record van 1:23,49 op de 1000 meter.

Loek van Vilsteren uit Zwolle behaalde het zilver bij de C-junioren. Joris Jansen uit Raalte werd zevende met een persoonlijk record van 1:41,89. Kelvin Seine uit Zwolle eindigde als tiende. Bo Meijer uit Zwolle werd hier vierde en Mendy Pasman uit Vinkenbuurt negende. Marit Bouwman uit Ommen reed een persoonlijk record van 1:02.04 op de 500, maar viel helaas op de 1000.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button