112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

70-jarige vrouw beroofd van tas

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk wat gezien hebben van een beroving die plaatsvond in een portiek aan de Wiecherlinckstraat in Zwolle. Daar was een 70-jarige vrouw slachtoffer van een dief die haar tas wegpakte en er vandoor ging.

Het slachtoffer liep vanaf de bushalte bij de Sassenpoort, via de Wilhelminasingel en via de ter Pelkwijkstraat het Kerkbrugje over. Via het Groot Wezenland en de Schuurmanstraat is zij om het Thomas a Kempiscollege heengelopen richting haar woning aan de Wiecherlinckstraat.

Bij haar flat aangekomen zag zij dat een haar onbekende man het portiek binnen kwam die zij niet kende. De vrouw verzocht hem het portiek te verlaten waarop de man haar een duw gaf en haar tas en sjaal afpakte. De man ging er als een haas vandoor. Niet bekend is of hij lopend was of met een vervoermiddel.

Het signalement wat bekend is van de verdachte:
•Lange slanke jongeman
•Donkere huidskleur
•Droeg een zwart petje met mogelijk een opdruk
•Droeg zwarte kleding zonder opvallende details

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Plaats op kaart bij benadering;

Gerelateerde artikelen

Back to top button