Voorpagina

7 leuke evenementen in Zwolle deze voorjaarsvakantie

Winter Dinoland

Winter Dinoland is de openstelling van Dinoland in de Wintermaanden (december, januari, februari en begin maart). Het park is dan gedeeltelijk open en er zijn diverse activiteiten te doen en te zien. Wees er snel bij, want deze openstelling duurt nog maar tot 4 maart!

Klik hier voor meer informatie.

Opening kleinste vestiging van HORNBACH in centrum Zwolle

Op zaterdag 24 februari van 10:00 tot 17:00 uur staat de Hornbach-pop-up store op het Rodetorenplein, 3 maart in winkelcentrum Stadshagen en op 10 maart weer op het Rodetorenplein. Bezoekers kunnen in de pop-up store kennismaken met Hornbach, klusadvies vragen én strijden om de titel ‘Beste Klusser van Zwolle’. Daarnaast krijgen zij een virtuele rondleiding door de Hornbach-vestiging, die haar deuren op 14 maart opent.

Klik hier voor meer informatie.

De grootste 1-daagse platenbeurs van de Benelux

Zondag 25 februari worden de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot de Grootste 1-daagse Platenbeurs van de Benelux. Twee hallen en de grote foyer worden gevuld met lp’s, singles, cd’s, dvd’s, Blu-rays en merchandise. Met meer dan 100 kramen gevuld door standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland wordt dit een prachtige dag voor muziekliefhebbers. De Platenbeurs is geopend van 10.00–17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Grote Zaal Hedon terrein voor urban Dance Battle Raw Essence

Zondag 25 februari keert Raw Essence, de Urban Dance Battle van Oost Nederland, voor de vierde keer op rij terug naar Hedon. Vanaf 12:45u ‘s middags barst de strijd los in de categorieën House, Hip-hop (t/m 15 jaar), Hiphop (16+) en de All Style Crew Battle in de Grote Zaal van het Zwolse poppodium. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven via www.hedon-zwolle.nl.

Klik hier voor meer informatie.


Dubbelshow van Avi On Fire en The Howlin in Hedon

Op vrijdag 2 maart bundelen AVI ON FIRE en The Howlin’ hun krachten voor een dubbelconcert in Hedon. Oftewel, twee headliners die een volwaardig concert geven. The Howlin’ combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop.

Klik hier voor meer informatie.

Singer-songwriter Daniel Docherty live in Hedon

Zaterdag 3 maart treedt de Schotse singer-songwriter Daniel Docherty op in Zwols poppodium Hedon. Naast zijn doordringende stem en zijn sterke songwriting blink Docherty uit in zijn fingerpicking gitaarspel. Daarmee is zijn muziek het best te vergelijken met artiesten als Ben Howard, James Vincent McMorrow en Hozier. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Judy Blank.

Klik hier voor meer informatie.

Doepark Nooterhof bruist in herfstvakantie van de activiteiten

Met IVN Zwolle de natuur in voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Nog even en de blaadjes springen uit de knoppen.
Hoe zien de knoppen eruit van binnen en van buiten….Scharrelkids gaan op ontdekkingstocht!

Klik hier voor meer informatie.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button