Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Sylvana Rikkert lijsttrekker GroenLinks Zwolle

Zwolle – Sylvana Rikkert (32) is donderdagavond door de leden unaniem gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks Zwolle. Sylvana is nieuw in de Zwolse politiek en zit boordevol passie en energie om de GroenLinks-lijst aan te voeren.

Sylvana: “Ik kan niet wachten om met een enthousiast team aan de slag te gaan om te vechten voor onze waarden: empathie, eerlijk delen en duurzaamheid.”

Op nummer 2 van de kandidatenlijst staat Norman Finies en nummer 3 is zittend raadslid Remko de Paus. De top tien bestaat vervolgens uit Patrick Pelman, Margriet Leest, Eildert Noorda, Lennart Hartman, Simone Boshove, Arne Pronk en Mathilde Tempelman.

De leden van GroenLinks stemden vanavond over de gehele kandidatenlijst. Lijsttrekker Sylvana Rikkert is trots op haar nieuwe team: “Het is een mix van ervaring en nieuwe gezichten, diverse achtergronden en deskundigheden. Met deze mensen blijven we werken aan een duurzamer en socialer Zwolle. Het is tijd voor verandering en die verandering begint op 21 maart hier!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button