112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

3,5 jaar cel voor neersteken automobilist in Zwolse Steenstraat

Zwolle – De rechtbank heeft vandaag een 32-jarige man uit Hattem veroordeeld tot 42 maanden cel voor het neersteken van een automobilist in de Steenstraat in Zwolle april dit jaar. Zijn vrouw die bij de ruzie aanwezig was is vrijgesproken.

Op maandagochtend 13 april kregen de man en zijn vrouw ruzie met een 32-jarige autobestuurder uit Nunspeet. De man kwam op dat moment net uit de coffeeshop in de Steenstraat, stapte in de auto en reed weg. Maar het tweetal uit Hattem versperde de weg met hun fiets. Ook hoorde het slachtoffer dat de twee tegen zijn auto schopten. De bestuurder schold vervolgens de vrouw uit, waarop de man de bestuurder aanviel en hem in zijn hals en borst stak. Na het neersteken gingen de man en de vrouw er vandoor op een fiets. Het slachtoffer moest met diverse verwondingen naar het ziekenhuis.

De twee werden later die week opgepakt door de politie.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button