KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

27 november online open dag mbo Zone.college

Zwolle – Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de online open dag mbo van Zone.college in Zwolle op 27 november 2020 van 15.00 tot 21.00 uur.

Vanwege de corona-maatregelen houdt deze groene onderwijsinstelling deze keer alleen een online editie van de open dag mbo. Aanmelden voor de online open dag is verplicht en kan via het aanmeldformulier op http://zone.college/opendagenmbo.

Na inschrijving ontvangen toekomstige mbo-studenten een unieke link naar een speciaal platform met informatie over de gewenste opleidingsgroep. Op dit unieke opleidingsplatform geven docenten en studenten van verschillende locaties uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor meer dan
17 opleidingsgroepen.

In jouw regio

Zone.college biedt in Zwolle de mbo-opleidingen Bos- & natuurbeheer, Hoefsmid, Groene detailhandel, Sportvisserij & waterbeheer, Voeding & voorlichting, Green design, Tuin & landschap, Paardensport, Paardenhouderij, Dierenartsassistent paraveterinair, Wildlife, Dierverzorging, Teelt & technologie en Groen, grond & infra aan.

Studenten die kiezen voor een opleiding in Zwolle kiezen voor persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap.

Bij het Zone.college stap je in de wereld van klimaat, energie, natuur, voeding en leefbaarheid. De leerlingen zijn onderdeel van een wereld met belangrijke maatschappelijke vraagstukken, die vragen om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Zij gaan de wereld mooier, groener en gezonder maken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button