Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

► VIDEO – Octopus 2 en IKC De Werkschuit winnen schoolkorfbaltoernooi

Zwolle – Zonnebrand en veel flesjes water gingen er vanmiddag door op Sportpark de Marslanden. Daar werd door de basisschooljeugd gestreden om de 1e plek in het schoolkorfbal toernooi. Op de velden van de Zwolse Korfbalvereniging Oranje Zwart wist OBS Octopus 2 de 1e prijs in de wacht te slepen binnen de groepen 7/8 én 5/6. Integraal Kindcentrum De Werkschuit uit Aa-Landen won de finale binnen de groepen 3/4.

Ed Anker, Wethouder Jeugd (Christen Unie) reikte de prijzen uit. Het toernooi werd georganiseerd door Sportservice Zwolle in nauwe samenwerking met CKV Sparta, ZKV Oranje Zwart en Fysiotherapie De Dobbe en vele vrijwilligers.

Jaarlijks organiseert Sportservice Zwolle meerdere schoolsporttoernooien voor leerlingen van Zwolse basisscholen. Deze toernooien worden altijd georganiseerd in nauwe samenwerking met de Zwolse sportvereniging(en) in die tak van sport en staan in het teken van sportkennismaking. Leerlingen komen in aanraking met de kenmerkende elementen van het sporten bij een vereniging: competitie, officiële regels en een bij de sport passende omgeving. 34640181813_a22e78c578_z

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button