Nieuws uit ZwolleTweede Kamer verkiezingenVoorpagina

Zwolse SP-er Frank Futselaar in Tweede Kamer

Zwolle – De SP staat landelijk voorlopig op 14 zetels. Daarmee lijkt een plek voor Zwollenaar Frank Futselaar in de Tweede Kamer gegarandeerd. Hij staat op plaats 11 op de SP lijst. Futselaar die komt uit de Indische buurt in Zwolle vind het een hele grote eer om in de Staten Generaal zitting te mogen nemen.

Zwolle trouw

Hij gaat niet verhuizen. Hij blijft in Zwolle wonen: “Het is heel belangrijk dat er regionale Kamerleden blijven in Den Haag. Er zijn er al te veel in de Randstad. Dus ik blijf hier. ” De SP-er geeft aan straks met de trein te gaan en misschien 1 of 2 nachten in de week in een hotel te overnachten in Den Haag. Mocht hij in de Kamer komen dan moet hij zijn baan als docent bij de Saxion Hogeschool in Enschede opgeven. “Docent is het mooiste vak van de wereld maar als je gevraagd wordt voor de Staten Generaal dan kun je bijna geen nee zeggen. Dat is een eer. ”

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button