KabelkrantNieuws uit ZwolleSportWandelen

Zwolse Fons Osseweijer rolt Nijmeegse Vierdaagse voor Stichting Intermobiel

Fons rolt voor Nederlandse vergeten jongeren met een lichamelijke handicap en/of chronische ziekte

Zwolle – Jaarlijks houdt de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen de welbekende Nijmeegse wandel Vierdaagse. Van 18 tot en met 21 juli aanstaande staat dit evenement in de agenda van de Zwolse Fons Osseweijer (49). Hij rolt deze tocht voor Stichting Intermobiel waar hij vrijwilliger voor is. Fons hoopt dit jaar extra veel geld en bekendheid op te halen voor Intermobiel omdat ze al stichting al 20 jaar bestaan en hij wil laten zien dat je ook in een rolstoel mee kunt dan je denkt.

Evenals de voorgaande editie rolt Fons met zijn ‘Ik rol voor Intermobiel’ T-shirt. ‘Deze keer heeft het een speciale betekenis: Stichting Intermobiel bestaat namelijk 20 jaar. Via internet, aanpassingen en veel moderne technieken kunnen mensen die aan huis gebonden zijn de wereld naar binnen halen. Dit bevordert voor velen de kwaliteit van leven. “Daarom blijf ik rollen voor dit goede doel en schrijf dit jaar blogs en ik ga podcasten om dit evenement te delen met deze jongeren die niet mee kunnen doen of komen kijken. Ik kan me geheel vinden in de positieve insteek van Intermobiel door te kijken naar wat je allemaal nog wel kunt met een handicap.’’

Sponsorloop

Op de site https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/fonsosseweijer kunt u aangeven dat u Fons wilt sponsoren. Daarmee wordt Fons tijdens de Vierdaagse moreel gesteund én Stichting Intermobiel ook! Het geld gaat gegarandeerd naar Stichting Intermobiel en haar doelstellingen, uw steun is keihard nodig!

Stichting Intermobiel

Stichting Intermobiel is een vrijwilligersorganisatie die geen subsidies van de overheid ontvangt. Intermobiel is daardoor geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties zoals de Vierdaagse. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. De website www.intermobiel.com dient als digitale ontmoetingsplaats en kennisplatform voor deze jongeren. Op de website komen alle onderwerpen aan bod die spelen bij jong zijn en een lichamelijke handicap of chronische ziekte hebben. De site heeft een positieve insteek gericht op wat je nog wél kunt met een handicap of chronische ziekte.

Gerelateerde artikelen

Back to top button