Kunst & CultuurVoorpagina

Zwolle bruist dit weekend! Van Stadsfestival tot eco dag op de Nooterhof!

Zwolle – Zwolle bruist dit weekend weer als vanouds! We hebben de leukste evenementen voor je op een rijtje gezet!

Stadsfestival

Vrijdag 3 september tot zondag 5 september | Zwolle

Vanaf vrijdag 3 september is het Stadsfestival in volle gang! Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol theater, muziek, dans en kunst dat zich afspeelt op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle.

Meer informatie

© Peter Denekamp

 

Dahlia-tuinen open dag

Zaterdag 4 september 08:00 uur tot 17:00 uur | Zwolle  

De dahliatuinen van Dahliavereniging Rondom de Peperbus zijn mooi aan het bloeien. Op zaterdag 4 september kunt u tijdens de open dag een kijkje nemen in beide tuinen. Ook worden er dahlia’s en bloemstukken verkocht. De leden van de Dahliavereniging vertellen u graag meer over de verzorging van deze veelzijdige, kleurrijke bloemen.

Meer informatie

Eco dag Nooterhof

Zaterdag 4 september 10:00 – 15:00 | Zwolle 

Op het mooie doepark De Nooterhof zijn drie verschillende tuinen aangelegd. Een boerentuin, een kruidentuin en een moestuin. Naast de kruidentuin is een demonstratie tafel waarop De Kruidwitch laat zien hoe je van de verschillende kruiden zelf huismiddeltjes kunt maken. Op de stand van Velt in de moestuin kun je de tuin- en kookboeken inkijken en eventueel bestellen.

Meer informatie

Thomas Straattheater

Zaterdag 4 september tot zondag 5 september | Zwolle

Diverse Thomassen, van levend standbeeld tot aan een stadsomroeper, lopen in het weekend van 4 en 5 september door de binnenstad van Zwolle om de grootste influencer die onze stad ooit gekend heeft te eren.

Meer informatie

Zwolle Pride diversiteitsshow en exposities LHBTI+

Zaterdag 4 september tot zondag 5 september | Zwolle

4 & 5 September 2021 zal MYpodium in samenwerking met de LHBTIO+ community en andere organisaties die inclusie bevorderen en ondersteunen, aandacht vragen voor de Zwolle Pride in 2022. Dit doen ze door verschillende exposities en een diversiteitshow.

Meer informatie

Buitenfilm Les Misérables

Als onderdeel van het Stadsfestival organiseert Filmtheater Fraterhuis deze zomer een grootse en gratis toegankelijke buitenfilm. Op vrijdag 3 september om 21.00 uur vertoont het Fraterhuis de film ‘Les Misérables’ in het Broerenkwartier. Iedereen is welkom om weer te komen genieten van een actuele topfilm, het jaarlijkse Zwolse filmcadeau in een steeds wisselende bijzondere ambiance. De toegang is gratis en stoeltjes zijn aanwezig, maar kom op tijd in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Meer informatie

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button