Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

ZAC verlengd contract met trainer John Beijen

Zwolle – Derdeklasser ZAC heeft het contract met trainer John Beijen verlengd. Het contract van de 51-jarige oefenmeester liep aan het eind van het seizoen af, maar beide partijen willen graag met elkaar verder.

De Zwolse trainer is inmiddels twee seizoenen in dienst van ZAC. Hij slaagde erin een elftal te formeren dat momenteel aan kop gaat in de derde klasse. Na een moeizame start heeft Beijen de ploeg helemaal naar zijn hand gezet.

Vorig jaar werd al de nacompetitie gehaald, dit jaar ligt de lat nog een stukje hoger. “De ambitie is om te promoveren,” zegt Harald Jansen namens de technische commissie.

Beijen heeft het uitstekend naar zijn zin bij de wapendragers. “Het is een fijne groep met veel potentie. Bovendien stroomt er vanuit de jeugd nog meer talent door. Het elftal ontwikkelt zich goed,” aldus de trainer, die eerder werkzaam was bij Zwolsche Boys, WVF en FC Meppel.

De technische commissie ziet dat Beijen spelers individueel beter maakt. “Bovendien draagt hij de voetbalvisie van de club uit. Reden genoeg om er een derde jaar aan vast te knopen,” besluit Jansen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button