Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Walk of Doubts: Wandelaar in hoofdrol met Zwolle als decor

Zwolle – Het zag er een beetje een vreemd uit. Een groep mensen met koptelefoons bestudeerden zondagmiddag aandachtig een grote berg puin bij station Zwolle. Het waren deelnemers aan een bijzondere wandeling die tijdens het Stadsfestival door de stad gemaakt kon worden.

De speciale wandelroute door Zwolle is speciaal gemaakt op de muziek van het album ‘Walk of Doubts’ van de Eef van Breen Group. De makers slaagden volgens de deelnemers in hun opzet. Terwijl ze naar de muziek luisterden voelden ze zich diep verbonden met de omgeving. De route voerde langs alledaagse plekken in Zwolle waardoor de wandelaar de hoofdpersoon werd in zijn eigen film met de stad als decor.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button