EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vrijdag gratis falafel eten aan het einde van de Diezerstraat Zwolle

Zwolle – Aan het eind van de Diezerstraat, naast de bekende ijssalon, opent vrijdag een nieuwe falafel zaak. Om de opening te vieren nodigt de horecaondernemer iedereen uit om die dag tussen 12 en 20 uur langs te komen voor een gratis bordje falafel.

Falafel restaurant Zwolle

In het nieuwe falafel restaurant wordt, zoals de naam al zegt, uitsluitend falafel geserveerd wordt. “Elke dag wordt de falafel ambachtelijk gemaakt en met verse salade en huisgemaakte sauzen in een wrap gerold. De wraps zijn zo ontworpen dat deze zowel in de zaak, onderweg als elders zonder knoeien gegeten kunnen worden. Bovendien zijn de wraps met alle inhoud volledig vegan en kunnen ze indien gewenst ook geheel glutenvrij gemaakt worden.”, vertelt Jesse Huisman van de nieuwe zaak.

Het bedrijf is enkele jaren geleden met een bakfiets op de markt in Groningen begonnen. Vanwege het grote succes leidde dat al snel tot een vaste locatie. Toen ook dat te klein werd is er uitgebreid naar een tweede locatie in Groningen uiteindelijk met een aantal locaties verder het land in.”De vraag bleef na deze uitbreidingen onverminderd groot en na enkele maanden verbouwen is het dan eindelijk de beurt aan Zwolle.”, aldus Jesse.

Gerelateerde artikelen

Back to top button