KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Voorlichting over erfrecht, schenken en testament

Zwolle – Speciaal voor mensen met kanker en hun naasten geeft Annemarie Smelt, notaris bij notariskantoor Het Notarieel, een paar keer per jaar een voorlichting over erfrecht, schenken en het (levens)testament. Dit doet ze op locatie bij IntermeZZo IPSO centrum voor leven met en na kanker in Zwolle.

Erfrecht, schenken, een testament of een levenstestament zijn onderwerpen die we vaak voor ons uit schuiven. Het zijn zaken waar we liever niet te veel over nadenken. “Toch is dat jammer” zegt Annemarie Smelt, “want wie bij leven zaken goed regelt, zorgt goed voor de mensen die achterblijven.” Of misschien denk je dat het ingewikkeld is? Weet je niet waar te beginnen? Vraag je je af wat je moet regelen? Of wat je kunt regelen? Dat is de reden waarom notaris Smelt een paar keer per jaar een informatieve voorlichting geeft bij IntermeZZo. Hier is ook ruimte voor persoonlijke vragen.

De eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst is op dinsdag 4 juni van 15 tot 17 uur. Kosten 5 euro. Telefonisch aanmelden via 088 624 6088 of loop binnen bij IntermeZZo IPSO Centrum voor leven met en na kanker, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle iedere werkdag tussen 9 en 17 uur geopend.

Gerelateerde artikelen

Back to top button