EconomieNieuws uit ZwolleProgramma'sVoorpaginaWinter Zwolle

VIDEO | De baron heet de klanten bij De Vuurwerkbaron persoonlijk welkom

Zwolle – Een vuurwerkwerkwinkel met extra service. Bas Potjes van De Vuurwerkbaron in Zwolle pakt het groots aan. Iedereen die bij hem in de zaak komt wordt persoonlijk begroet door de baron die de deur voor je open doet en je de weg wijst. Geen overbodige luxe bij de zaak die meer dan 1000 vierkante meter aan vuurwerk heeft uitgestald. Allemaal goed te bekijken via de uitstallingen langs de wanden en in de glazen vitrines. “Top vuurwerk van de Europese merken WECO en WOLFF. Je kunt in alle rust het vuurwerk bij ons bekijken op de LCD schermen onder het genot van een kop koffie en een oliebol.”, aldus Potjes over zijn zaak.

De vuurwerkwinkel is gevestigd aan de Telfordstraat 28 in Zwolle. De winkel is al om 7 uur ’s ochtends los en gaat vrijdagavond 30 december tot 21.00 uur door. Ook op oudjaarsdag is de zaak al om 7 uur ’s ochtends open. De Verkoop sluit dan om 17.00 uur ’s middags.

 

De Vuurwerkbaron

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Geef een reactie

Back to top button