TV Zwolle

Deze week op televisie bij Focus1

Zwolle – Deze week zijn er naast de actuele filmpjes op elk oneven uur ook nog andere programma’s te bekijken op het televisiekanaal van RTV Focus. Dinsdag en zaterdag om 10.30 uur en 14.00 uur kunt u kijken naar een film met twee onderwerpen: homeopathie en het onderhoud van de stadtuintjes in de binnenstad van Zwolle. Homeopathie heeft een wat zweverig imago. Wat is daarvan waar? U ziet het op RTV Focus. De stadtuintjes komen steeds meer in trek. Mensen vervangen steeds vaker tegels door een klein tuintje. Maar ook deze tuintjes moeten onderhouden worden.

Op zondag is vanaf 14.00 uur de tweede aflevering van Dans Lokaal te bekijken. Uiteraard is het de bedoeling dat u niet alleen kijkt, maar ook meedoet.

Zaterdag is weer een aflevering van Mooi Overijssel te bekijken, een toeristische blik op de regio Zwolle. En zondag is in het dagelijkse blok een aflevering te zien van Zwolle Toen. Hierin vertellen Jan van Houwelingen en Jenne Minnema u van alles over de Blauwvingers. Hoe komend de Zwollenaren aan deze bijzondere bijnaam? Was het door hun gierigheid en hun onmin met Kampen? Of was er een andere reden? Op zondag steeds op de oneven uren.

Het televisiekanaal van RTV Focus is te vinden op Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1396 of T-Mobile kanaal 783.

Gerelateerde artikelen

Back to top button