Café SwollKunst & CultuurNieuws uit ZwolleTV ZwolleVoorpagina

Café Swoll – #1 Cultuur – LIVE Uitzending TV / Radio 12.00 uur

Zwolle – Café Swoll is dé politieke arena van Zwolle en is elke laatste donderdag van de maand te horen op Radio Focus en live te bekijken via de livestream via www.rtvfocuszwolle.nl.

Elke maand staan we stil bij een onderdeel van het coalitieakkoord uit 2018 en gaan we met de stad in gesprek hoe het er na 2 jaar voor staat. Dit doen we op steeds wisselende (Stadkamer)locaties. Het is geen hard en snel politiek debat, maar juist een moment voor een echt gesprek over de achtergronden van het thema.

In deze eerste aflevering staat de culturele ontwikkeling van de stad centraal. Gasten aan tafel: Jeroen van Doornik, nachtburgemeester en kunstenaar (Markantus) –  Freek van der Heide, adviseur BuurtCultuur & Amateurkunst Stadkamer (o.a. Cultuur in de Wijk) – Sonja Pauw,  raadslid en fractievoorzitter D66 Zwolle en Annemee van de Klundert, raadslid VVD Zwolle. 

Presentatie: Hanneke Poelmans en Martin van der Hooft

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button