EconomiejuniNieuws uit ZwolleVoorpagina

Van Griekse naar Mexicaanse keuken: Chidoz neemt intrek in Olympia’s oude locatie Zwolle

Zwolle – Het pand van het voormalige Griekse restaurant Olympia aan de Melkmarkt krijgt een nieuwe bestemming. Waar vorig jaar nog Griekse specialiteiten werden geserveerd, zal binnenkort de geur van vers bereide Mexicaanse gerechten de straten vullen. Chidoz, een populaire Mexicaanse keten, opent deze zomer een nieuwe vestiging in het hart van Zwolle.

Het Griekse restaurant Olympia sloot vorig jaar noodgedwongen haar deuren vanwege een huurachterstand, waardoor het karakteristieke pand aan de Melkmarkt beschikbaar kwam. De nieuwe Mexicaan, bekend om zijn burritoz, nachos en tqaco’s zag dit als een kans om hun tiende vestiging in Nederland te openen.

Eigen maaltijd samenstellen aan de bar

Het restaurant heeft een geheel eigen concept. Klanten stellen aan de bar hun eigen maaltijd samen. Je start met een basis zoals een burrito, bowl, salade, nacho’s of  taco. En deze vul je dan aan met een verscheidenheid aan componenten en toppings, zoals verschillende soorten vlees, kaas en groenten. Daar bovenop komt dan nog een sausje.

Chidoz heeft al negen vestigingen in Nederland, voornamelijk in het zuiden en westen van het land. Hoewel de exacte openingsdatum nog niet bekend is zal de het nieuwe restaurant in ieder geval deze zomer haar deuren aan de Melkmarkt zal openen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button