Nieuws uit ZwolleSportVolleybal

Van den Broeke vertrekt bij Regio Zwolle Volleybal

Zwolle – Edwin van den Broeke stopt aan het einde van het huidige volleybalseizoen als manager technische zaken bij Regio Zwolle Volleybal. Dat heeft hij zijn medebestuursleden en het team laten weten.

Van den Broeke boekte dit decennium – eveneens als technisch manager – grote successen met de herenploeg van Landstede Volleybal. En in de afgelopen jaren maakte hij de opmars van de dames van Regio Zwolle Volleybal van dichtbij mee. “Na ruim tien jaar topvolleybal in Zwolle voel ik de drang om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in de (volleybal)sport”, vertelt Edwin van den Broeke. “Dat ik de keuze nu maak is voor mij logisch. Nu is er tijd om een opvolger te zoeken, zodat deze aan het team voor komend seizoen kan gaan werken.”

De volleyballiefhebber kijkt met veel plezier terug. “De afgelopen tien Zwolse jaren waren hele mooi topsportjaren. Er is het nodige gewonnen en we tellen mee in de sport. Ik heb gewerkt en werk nog steeds met fantastische sportmensen”, aldus Van den Broeke, die het liefst zo snel mogelijk weer over gaat tot de orde van de dag. “Het is nu zaak om verder te werken aan dit seizoen, om onze doelen na te jagen. Op naar de volgende wedstrijd.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button