BinnenstadNieuws uit ZwolleUit agendaVoorpagina

Vakantie Tip #5: Naar eurodag op Zwolse Zomerkermis

Zwolle – Maandag is het Eurodag op de Zwolse Zomerkermis. Bij de meeste attracties betaal je maar één euro voor een kaartje. Bij een aantal andere attracties krijg je die dag één euro korting. De kermis is maandag geopend vanaf ’s middags twaalf uur tot half twaalf ’s avonds.

Golden Ticket

Ook dit jaar ligt er op een locatie ergens op het kermisterrein een Golden Ticket verstopt. Aanwijzingen waar de Golden Ticket verstopt ligt, worden via Facebookpagina ‘ZwolseZomerkermis‘ gegeven. Met de Golden Ticket kan men gratis deelnemen aan verschillende kermisattracties.

Veel plezier!


  • Bij de meest attracties betaal je op Eurodag één euro per persoon voor een ticket.
Neem een rugzakje mee met heerlijke croissantjes, kaiserbroodjes of ander lekkers die je ’s ochtends even samen haalt bij de supermarkt. 4 luxe broodjes voor € 1,- bij de supermarkt. Pak melk € 0,80-. Succes verzekerd.
RTV Focus geeft jou deze zomer de beste ideeën voor een dagje eropuit met de kinderen. Niet de dure pretparken maar leuke (bijna) gratis uittjes. We proberen voor nog geen 15 euro per week een leuk pakket voor je samen te stellen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Kijken of het ons lukt?!

Overzicht van alle locaties van de deelnemende kermisattracties in de binnenstad

Back to top button