112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Tweede verdachte aangehouden voor straatroof Stadshagen

Zwolle – Maandagavond is door de wijkagenten Zwolle West een tweede verdachte aangehouden voor een diefstal met geweld in de wijk Stadshagen.

Zaterdag 20 februari werd even over zeven ’s avonds een jongen beroofd door twee knapen op een scooter. Dit gebeurde op de hoek van de Eerdelaan met de Oude Wetering.  De daders, in de leeftijd van 16 tot 18 jaar, waren donker gekleed en zijn er vandoor gegaan in de richting van het winkelcentrum Stadshagen Zwolle. Ze reden na het incident weg op een witte scooter met windscherm.

Ondanks dat nu de tweede dader is gepakt is de politie nog wel op zoek naar getuigen en/of beelden van de daders die weggereden zijn op een witte scooter. Heeft u informatie? Bel met de politie op 0900-8844.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button