EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

TT Motoren over tweeënhalve week open in nieuwe pand

Zwolle – De motorzaak TT-motoren gaat verhuizen naar een nieuw pand. Zo’n 300 meter verder richting het centrum gaat de zaak haar nieuwe locatie betrekken. Die verhuizing kost tijd, zeker als het gaat om een complete motorzaak. Daarom is TT Motoren in de periode van 13 tot en met 18 februari gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Na die week zijn ze, als alles gaat volgens verwachting, te vinden in de nieuwe winkel aan de Marsweg 1.

TT Motoren is al lang gevestigd aan de Marsweg in Zwolle, maar gezien de plannen voor de toekomst voldeed het pand niet meer. Daarom is op de locatie naast Doepark Nooterhof een oude bedrijfshal gestript en voorzien van een glazen gevel met verdiepingsvloeren. Het nieuwe pand beslaat in totaal zo’n krappe krappe 2000 vierkante meter. De motorzaak blijft exclusief Suzuki-dealer. In het nieuwe pand zal de gehele Suzuki line-up zal te zien zijn, in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen.

Ook komt er een grote kledingshop in de zaak in samenwerking met Rev’it en Macna.

De officiële opening van de nieuwe winkel staat gepland op 25 maart.

32606843246_9a4e5a002b_c
Oude locatie aan de Marsweg
32268309480_f85cdce7e8_c
Nieuwe locatie aan de Marsweg

Het oude bedrijfspand voor de verbouwing
Het oude bedrijfspand voor de verbouwing
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button