HandbalNieuws uit ZwolleSport

Travelbags/HV Zwolle handbalmannen beginnen competitie moeizaam

Zwolle – De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de eerste klasse. Het zou een zware test worden deze eerste wedstrijd. Het was al het einde van de zondag toen de wedstrijd om 17:30 uur begon in Duiven!

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Duiven niet van plan was om Zwolle rustig te laten wennen in deze nieuwe klasse! De heren uit Zwolle stonden binnen een paar minuten met 6-1 achter… Dit beloofde niet veel goeds voor het vervolg. Gelukkig wisten een aantal jongens toch doel te raken. Echter de achterstand werd niet ingelopen voor de rust (17-7).

Tijdens de rust is er gesproken over het krachtiger en actiever verdedigen en iets meer geduld in de aanvallen. Bij aanvang van de tweede helft leek het erop dat de rust positief uitpakte voor de Travelbags mannen. De score ging nu gelijk op. Het was echter te moeilijk om dichterbij te komen. Uiteindelijk werd de wedstrijd verloren met 33-17. De conclusie is dat Duiven nog een maatje te groot was, maar de heren hebben geleerd en zijn van plan om te groeien per wedstrijd…

Volgende weekend mogen de heren van Travelbags/HV Zwolle de mannen van Ha-STU HS2 uit Nijmegen ontvangen. Aanvang wedstrijd zal zijn op zondag 8 oktober om 15:35 uur.