Life StyleNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Tom Coronel en Rob Kamphues naar Zwolle met Formule 1 show

Nagenieten van een fantastisch Formule 1 seizoen

Zwolle –  Zit jij op de zondagen voor dag- en dauw voor de TV  om maar niks van de Formule 1 wedstrijd te missen? Maar is het enorm balen omdat de winterstop er is? Kom dan op 28 januari lekker langs in de Zwolse Theaters voor de show van Tom Coronel en Rob Kamphues. Gegarandeerd een avondje Formule-1 plezier met hun show Het Grote Race Circus.

Max Verstappen

Anderhalf uur lang vermaken Rob en Tom de echte formule 1-liefhebber met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. In de show komen allerlei onderwerpen aan bod waar de autosportliefhebber niet over uitgepraat raakt. Zo is er een quiz met het publiek, wordt er gebeld met internationale topnamen uit de racewereld en is er een simulator waar iemand uit het publiek op kan racen. Natuurlijk gaat het ook weer over Max; waarom is Max zo goed, hoe is hij voor de tweede keer wereldkampioen geworden én is hij als coureur beter dan Kamphues en Coronel samen?

 

Wie had ooit kunnen denken dat ik nog eens een hele avond met mijn grote racevriend Tom Coronel het afgelopen f1-seizoen mag doornemen. Rob Kamphues

 

 

Rob Kamphues: ‘Ooit verkoos ik het theater boven de autosport en besloot ik cabaretier te worden in plaats van formule-1-coureur. In Het Grote Race Circus komen die twee passies op een wonderlijke manier samen dankzij de successen van Max Verstappen en de populariteit van de formule 1 in Nederland. Wie had ooit kunnen denken dat ik nog eens een hele avond met mijn grote racevriend Tom Coronel het afgelopen f1-seizoen mag
doornemen.

Het Grote Race Circus is van 19 januari tot en met 11 maart 2023 te zien door het hele land. De voorstelling wordt geregisseerd door Jeroen Kriek en is een productie van Senf Theaterpartners en The Fame Game Initiatives.

Datums en plaatsen

Gerelateerde artikelen

Back to top button