Kunst & CultuurVoorpagina

De toekomst van het Drostenhuis en de Museumvrienden

Zwolle – Op maandag 18 december om 19.30 uur vindt er een informatieavond plaats bij Landgoed De Anningahof over de toekomst van het Drostenhuis. De Vrienden van het Stedelijk Museum Zwolle nodigen de initiatiefnemers van het toekomstige Drostenhuis uit. Zij vertonen deze avond een impressie van hoe het Drostenhuis er uit gaat zien. Dit is de eerste keer dat dit plan ‘zichtbaar’ is en ook jij kunt daarbij aanwezig zijn.

Het Drostenhuis wordt het centrum van ‘Allemaal Zwolle’, daar waar de historie van Zwolle in relatie met het heden te zien en vooral te beleven zal zijn. Na een grondige restauratie en verbouwing zal het Drostenhuis weer haar deuren openen.

Op maandag 18 december worden de Vrienden van het Stedelijk Museum Zwolle ook geïnformeerd over hun toekomst. Er wordt al maanden enthousiast gewerkt aan een vernieuwde Vriendenclub: de Zwolse Kunstvrienden.

Door samen te gaan werken met Landgoed De Anningahof en filmtheater het Fraterhuis kunnen de activiteiten van de museumvrienden worden uitgebreid, beide vertellen deze avond kort hun ideeën. Plannen waarover jij, (toekomstige) Vriend, op deze avond je mening kunt geven.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Meld je aan en kom om 19.30 uur naar Landgoed De Anningahof, Hessenweg 9 in Zwolle. Graag aanmelden via vrienden@stedelijkmuseumzwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button