Nieuws uit ZwolleSportSurvivalrun

Thor run zorgt voor spektakel in Park de Wezenlanden

Zwolle – Zondag worden sportpark Marslanden en park de Wezenlanden omgetoverd tot een survivalrun-parcours variërend met verschillende afstanden.

Op de thuisbasis van THOR Zwolle in sportpark Marslanden vindt zowel de start als de finish plaats. In het begin moet men al diverse hindernissen achter elkaar trotseren om vervolgens via het rulle zand van Hanze beachvolleybal allerlei uitdagingen op het sportpark te trotseren. De deelnemers aan de drie kilometer slaan af waar die van de vijf en negen kilometer doorgaan richting het terrein van vv Edon.

Om op dit terrein te komen moet iedereen via een lange ‘berengang’ over het water naar de overkant. Op het terrein van vv Edon hangen netten, balken en lianen klaar. De vijf kilometer buigt dan terug waar de negen kilometer een pittig deel voor hun kiezen krijgt in park de Wezenlanden.

Winnaar van de vorige editie, Thom van Cappellen, is weer van de partij om zijn titel waar te maken. De druk op zijn schouders is nu veel groter doordat hij dit jaar zowel het NK als de Nationale competitie Middenlange Survivalrun op zijn naam schreef. De winst is niet vanzelfsprekend aangezien er meerdere top tien lopers van Nederland waaronder Werner Valk meedoen aan de THOR Run 2019.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button