Zorg & Welzijn

Stichting Flappus en Dierspecialist Kloosterman gaan een unieke samenwerking aan.

Zwolle – Per 1 september 2017 zijn dierspecialist Kloosterman en stichting Flappus een unieke samenwerking aan gegaan. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?
Vanaf 2012 is Stichting Flappus te Zwolle een officiële stichting. Dierenopvang Flappus vangt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven, maar ook wilde dieren die door de dierenambulance en dierenbescherming worden gebracht.
Sinds juni 2013 is dierspecialist Kloosterman gevestigd in het centrum van Dalfsen. Met een goed assortiment en verstand van dieren is deze winkel inmiddels een begrip in het dorp.

Door wijzigingen van wetgeving komt er steeds meer besef dat veel dieren in groepen gehuisvest moeten worden. Om deze reden is dierspecialist Kloosterman op zoek gegaan naar een nieuwe werkwijze om dieren samen te huisvesten. Stichting Flappus was nog altijd op zoek naar enkele benodigdheden voor het verzorgen van de dieren, met een betrouwbare service en goede afspraken, zijn we uiteindelijk bij elkaar gekomen. Door samen te gaan werken denken wij dat wij onze kennis van dieren en verstand van verzorging een goede aanvulling op elkaar zijn.

Een aantal dieren van Flappus zijn nu ook bij  Dierspecialist Kloosterman in Dalfsen te bezichtigen.
Denk aan konijnen, maar ook cavia’s, vogels en binnenkort misschien wel reptielen?
Uw oog laten vallen op een dier? De dieren zijn bij Flappus allemaal door een dierenarts nagekeken en zijn helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. Bij de dierspecialist krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe huisdier deskundig advies over de verzorging en uiteraard zijn alle toebehoren in de winkel aan te schaffen. Middels een officieel adoptiecontract van Flappus, kunt u de eigenaar worden van één van deze dieren.

Klik hier voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button