KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Ideeën gezocht voor binnenstadse ‘Hallo Burendag’ op 16 november

Zwolle – Binnenstadbewoners opgelet! Op zaterdagmiddag 16 november houdt bewonersvereniging binnenstad Zwolle (bbZ) een ‘Hallo Burendag’ in de binnenstad bij Café Foyer (Odeon).

De bewonersvereniging vindt het belangrijk om de leefbaarheid in de binnenstad te stimuleren en dat begint met elkaar ontmoeten. De Hallo Burendag is een middag met veel leuke activiteiten en met tal van mogelijkheden om elkaar als buren te ontmoeten. Deze middag wordt speciaal vóór en dóór binnenstadbewoners gehouden. Ook niet-leden van de bbZ zijn van harte welkom op zaterdag 16 november.

Wie zijn de buren

Eén van de drijvende krachten achter deze Hallo Burendag, Dorothea Jonker, neemt het woord: “Als binnenstadbewoner vind ik het belangrijk om te weten wie er naast me woont. Maar ook wie er in de buurt woont. De Hallo Burendag is een leuke laagdrempelige manier om buren te ontmoeten. In 2018 ben ik zelf op de Hallo Burendag geweest. Dit was supergezellig!”

Jonker vervolgt: “Op een bbZ bijeenkomst werd de vraag gesteld wie het dit jaar wilde organiseren. Ik was toen samen met Barbara Mensink en Jacqueline van den Berghe. We raakten direct enthousiast om dit samen op te pakken. We hebben ons daarna aangemeld voor de organisatie en doen ons best om er een leuk feestje van te maken voor jong en oud.”

Ideeën

“En daar hebben we u voor nodig!”, vult van den Berghe aan. “We zijn op zoek naar ideeën. Heb jij een idee voor een leuke activiteit voor jong en/of oud? Alleen of samen met je buren? Laat het ons weten!”

Ook Mensink springt bij: “En het leukste is dat iedereen welkom is! Het wordt wel gehouden vanuit de bewonersvereniging, maar ook als je geen lid bent van de bbZ ben je natuurlijk van harte welkom op de Hallo Burendag! Dus zet zaterdag 16 november vast in je agenda! Want samen maken we het wonen in de binnenstad nóg leuker!”

Ideeën kunnen vóór 1 augustus 2024 worden ingestuurd

Op de website van bewonersvereniging binnenstad Zwolle vindt je meer informatie, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of ook een lidmaatschap afsluiten. Een lidmaatschap afsluiten kan ook op zaterdag 16 november tijdens de Hallo Burendag, maar is niet verplicht voor deelname aan de Hallo Burendag. www.bbzwolle.org.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren