KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

12 oktober opleidingsmarkt in Isala

Zwolle – Hé, toekomstige zorgprofessional! Ben je nieuwsgierig naar een carrière in de zorg en wil je jouw loopbaan in het ziekenhuis een vliegende start geven? Kom dan naar de opleidingsmarkt op 12 oktober in het Isala ziekenhuis. Dit is dé plek om te ontdekken hoe jij een verschil kunt maken in de wereld van de gezondheidszorg. Werk je al in de zorg en ben je benieuwd naar een vervolgopleiding? Ook dan ben je hier aan het goede adres.

Twee verpleegkundigen lopen met een bloeddrukmeter door de gang
Samen zorgen we voor de beste zorg, dat is Isala. Welk beroep je ook hebt in het ziekenhuis, of je nou verpleegkundige bent of een operatieassistent: je draagt bij aan de zorg en je kunt het verschil maken.

Weet je nog niet precies wat je wil

Tijdens de opleidingsmarkt kun je meer dan 30 opleidingen ontdekken op dezelfde plek. Kom erachter wat een desinfectiedeskundige precies doet, of vraag een logopedist alles wat je wil weten. Laat je vooral inspireren door zorgprofessionals die hun ervaringen delen. Hoor hoe zij hun dromen najagen en ontdek hoe jij dat ook kunt doen.

Veel mogelijkheden, ook voor een vervolgstap

Hoe ziet die ene opleiding er precies uit? Hoe gaat het er op de OK aan toe? Wat zijn precies de taken van een anesthesiemedewerker? Wij staan je graag te worden en vertellen je alles over de opleiding, het werken in het ziekenhuis en de sfeer op de afdeling. Ook als je al werkt in de zorg kun je tijdens de opleidingsmarkt informatie krijgen tijdens de opleidingsmarkt informatie krijgen over verdere specialisaties, zoals specialistische verpleegkundige functies. Scholieren, mbo- en hbo-studenten zijn van harte welkom, net als zorgmedewerkers die toe zijn aan een volgende stap.

Kom jij ook

Ben jij klaar om jouw toekomst te ontdekken en te zien hoe jij het verschil kunt maken? Kom dan naar de opleidingsmarkt van Isala en laat je verrassen door alle mogelijkheden die zij te bieden hebben. De opleidingsmarkt vindt op 12 oktober 2024 plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur, in het hoofdgebouw van Isala Zwolle boven de centrale hal. Aanmelden is niet nodig en de opleidingsmarkt is gratis toegankelijk.

Bron
isala

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren