EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stage nieuwsredactie – journalistiek – marketing – communicatie

Intro

Voor onze redactie zoeken per 1 november 2014 wij een fulltime Marketing / Communicatie / Journalistiek stagiair(e) die zich bezig gaat houden met redactie, nieuwsverwerking en verslaglegging. Tijdens deze stage wordt goede begeleiding geboden en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Werkzaamheden

Stagiaires bij RTV Focus Zwolle krijgen de allerleukste klussen toegeschoven. Je mag onder meer naar persbijeenkomsten, interviewt mensen en gaat op bezoek bij allerlei organisaties en instellingen om beeldmateriaal (foto- en video) en/of teksten te maken. Je verwerkt persberichten, schrijft nieuwsberichten, of achtergrondverhalen en je doet research. Je verwerkt nieuws in nieuwe mediavormen zoals infographics.

Wat bieden wij

  • Een internetsite, waarop jouw artikelen, foto’s of video’s verschijnen
  • Kennismaking met het werkveld van een RTV station
  • Een prettige leerplek, waar je heel veel kunt leren
  • Interessante ontmoetingen met vertegenwoordigers van organisaties, bedrijven, politiek, gemeente enz.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op het gebied van journalistiek, interview, video, foto, audio of radio
  • Flexibele werkplek en flexibele werktijden

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste student Marketing & Communciatie, Journalistiek of Media, Informatie & Communicatie met een passie voor de stad Zwolle! Je hebt een journalistieke nieuwsgierigheid, je bent zelfstandig en je bent niet bang om op mensen af te stappen, de juiste positie te vinden voor die unieke foto of om de telefoon op te pakken en zaken uit te zoeken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent flexibel. Je bent pro-actief!

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Reageren

Je kunt reageren via e-mail info@rtvfocus.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button