Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

[UPDATE VIDEO] Stadion PEC Zwolle wordt definitief MAC3PARK stadion

Het stadion van PEC Zwolle heet vanaf volgend jaar definitief het MAC3PARK. Dat heeft de club vanavond bekendgemaakt. Het bedrijf uit Lelystad wordt de nieuwe hoofdsponsor van de club.

Een viertal kleinere supportersverenigingen van PEC Zwolle maakten bezwaar tegen deze naamsverandering, maar de financiële belangen voor PEC zijn te groot om daar gehoor aan te geven. De supporters vinden dat beslissingen die gaan over de voetbalcultuur van een club ten allen tijde aan supporters voorgelegd moeten worden.

De directie van de club heeft met de supporters over de naamsverandering gesproken. Daarin heeft de club uitgelegd dat het vastgoedbedrijf Mac3Park uit Lelystad volgend seizoen één van de belangrijkste sponsors is, die de voorwaarde stelt dat de bedrijfsnaam aan het voetbalstadion gekoppeld wordt.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button