KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds in Zwolle

Zwolle – Ben je een kunstenaar, werk je bij een beeldende kunst- of erfgoedorganisatie of overweeg je een opdracht te verstrekken aan een kunstenaar? Wil je een aanvraag bij het Mondriaan Fonds indienen? En woon of werk je in Overijssel, Flevoland of Gelderland? Kijk dan eens of het Mondriaan Fonds je kan steunen.

Om je te informeren over de mogelijkheden bij het Mondriaan Fonds zit op vrijdag 14 januari regiomakelaar Erna aan de Stegge van het Mondriaan Fonds voor je klaar in het Stadhuis van Zwolle.

Advies over subsidiemogelijkheden

De regiomakelaar Oost/Midden van het Mondriaan Fonds heeft een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de provincies Overijssel, Flevoland of Gelderland. Graag adviseert zij over de subsidiemogelijkheden van het fonds. De regiomakelaar weet de weg bij het fonds en kan helpen bij het vinden van de juiste regeling. Lees meer over de regiomakelaars(externe link).

Wanneer is het spreekuur?

Wanneer: vrijdag 14 januari 2022
Waar: Stadhuis Zwolle, Grote Kerkplein 15 in Zwolle

Mocht deze datum jou niet passen? Het is altijd mogelijk om op een ander tijdstip en op de eigen locatie af te spreken om projecten te bespreken op de plek waar ze uitgevoerd gaan worden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar: erna.aandestegge@mondriaanfonds.nl(link stuurt een e-mail). Zij neemt dan contact op om het gesprek in te plannen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button