Nieuws uit ZwolleSport

Sportweek in de herfstvakantie bij het Landstede Sportcentrum

Zwolle – Net als vorig jaar, vindt er ook dit jaar in de Herfstvakantie weer een sportweek plaats in het Landstede Sportcentrum. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn weer van harte welkom om te komen sporten en een actieve middag te beleven.

Het programma voor de Herfstvakantie Sportweek ziet er als volgt uit:
Op maandag 17 oktober kunnen kinderen kennis maken met zaalvoetbal, op dinsdag 18 oktober met volleybal en op woensdag 19 oktober kunnen kinderen komen basketballen. De Sportweek is een initiatief van het Landstede Sportcentrum in samenwerking met Sportservice Zwolle, Volleybal Club Zwolle, ZAC Basketbal en SVI Zaalvoetbal.

Deelname bedraagt €2,50 per kind voor een middag, aanmelden is niet nodig. Mocht je twee middagen willen komen sporten, dan is het in totaal €4,- per kind. Kom je drie dagen, dan is €5,- per kind voor alle middagen. De kinderen worden tussendoor getrakteerd op iets lekkers. De activiteiten vinden plaats bij het Landstede Sportcentrum aan Hogeland 10 in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.

poster-sportweek-herfst

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button