112 nieuwsNieuws uit ZwolleStadshagenVoorpagina

Speelkasteel Werkeren in Stadshagen beklad met hakenkruizen

Zwolle – Het vorig jaar geopende speelkasteel Werkeren in Park de Stadshoeve in Stadshagen is beklad met hakenkruizen. Op meerdere plekken in het kasteel zijn door de daders hakenkruizen in het houtwerk gebrand. Park de Stadshoeve, beheerder van het speelkasteel is erg geschrokken van deze uitingen.

“Sinds afgelopen najaar hebben wij een prachtig speelkasteel neergezet bij Park de Stadshoeve. Wij zijn daar heel erg trots op en zien dat ontzettend veel kinderen hier met veel plezier in spelen. Helaas wordt het speelkasteel ook gebruikt om op te kladden en krassen. Dat vinden wij al heel erg jammer, maar afgelopen week zijn er zelfs hakenkruizen in het hout gebrand. Wij zijn hier erg van geschrokken. “, zo schrijven de beheerders op de Facebookpagina van Park de Stadshoeve.

Het zal veel moeite kosten om de ingebrande hakenkruizen te verwijderen: “Als dat al mogelijk is.”, aldus de Stadshoeve, : “Het is jammer dat er, door een kleine groep, niet respectvol met dit mooie speelkasteel wordt omgegaan.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button