Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleTV ZwolleVoorpagina

Spectaculaire opening expo ‘Willy de Ville’ in Herman Brood Museum

Kunst in de Kijker #Special by Mariekus Go

Zwolle – Fans uit Nederland, Duitsland en zelfs New Orleans waren zondagavond bij de spectaculaire opening van de expositie Willy de Ville. In het Herman Brood Museum hangen tot … foto’s van de vermaarde Amerikaanse zanger en liedjesschrijver. De expositie bestaat onder andere uit unieke foto’s van Dirk W. de Jong, Gerard Wessel niemand minder dan top fotografe Patricia Steur. Ook zijn er kostuums te zien zijn die hij droeg op het podium.

Tijdens de opening trad de achtergrondzangeres van Willy op: Yadonna Wise West samen met Erik Neimeijer, bekend als kunstenaar en van de band de Bökkers. Mariekus kreeg iedereen voor de camera en er hing ook een primeur… meer weten, kijken dus.

Yadonna Wise West samen met Erik Neimeijer – Foto © Mariekus Go
Willy DeVille, pseudoniem van William Borsey (Stamford (Connecticut), 25 augustus 1950 – New York, 6 augustus 2009), was een Amerikaans zanger en liedjesschrijver. Hij maakte aanvankelijk naam als leadzanger van de band Mink DeVille en scoorde met deze band in 1977/1978 de internationale hit Spanish stroll en in 1984 de hit Each word’s a beat of my heart.
Erik Neimeijer, bekend als kunstenaar en van de band de Bökkers met Marekus Go – Foto © Mariekus Go
Tijdens de opening trad de achtergrondzangeres van Willy op: Yadonna Wise West (links), rechts Mariekus Go – Foto © Mariekus Go
Fotografe Patricia Steur exposeert met haar werk op de Willy de Ville expo (links), Mariekus Go (rechts) – Foto © Mariekus Go

Gerelateerde artikelen

Back to top button